Prezentácia na úrovni – všetko stojí na kvalitných fotografiách

0
Prezentácia na úrovni – všetko stojí na kvalitných fotografiách
Foto: Patrícia Macová

Vytvoriť kvalitné fotografie do svojho portfólia či pracovného profilu, ktorý dopĺňame o skúsenosti a úspechy, je skutočne dôležité. Rovnako dôležitá je aj forma, pre ktorú sa pri tvorbe prezentačných fotografií rozhodneme. Akčné ženy preto vytvorili koncept, vďaka ktorému získa každá záujemkyňa nielen balík profesionálnych záberov, ale aj čas na networking či sebapoznávanie.

Už na prvý event Začni s prezentáciou na úrovni, ktorý sa konal v januári, sa prihlásilo viac žien než bolo kapacitne možné. Preto sme sa rozhodli akciu opakovať a tento event sme priniesli znova. Akčné ženy sa rozhodli, že túto úspešnú akciu zopakujú.

Po približne troch mesiacoch usporiadali v poradí druhé organizované fotenie pre ženy, ktoré podnikajú alebo plánujú vlastný biznis a potrebujú fotografie na profesionálnej úrovni. Tie sú dôležité z hľadiska vlastnej prezentácie nielen v komunite, ale aj v prostredí vlastného webu. Každý si totiž v prvom rade spája značku s človekom. Mať k dispozícii kvalitné fotografie je teda významný bod v živote každej začínajúcej aj fungujúcej podnikateľky.

robim, pracujem, milujem, akcne zeny
Foto: Patrícia Macová

Tento raz sa akcia konala v priestoroch Výdajne radosti ZOOT, ktorá zapožičala aj šaty na fotenie. S nimi najviac pracovala stylistka, ktorá tesne pred eventom objednávala šaty podľa požiadaviek klientiek tak, aby sa v nich cítili nielen príjemne, ale aby v nich mohli zažiariť. Naživo aj cez fotografie. A práve klientky, akčné ženy, podnikateľky či handmade tvorkyne vytvorili príjemnú atmosféru eventu. Desať dám, pre ktoré bol event určený, dodali celému podujatiu význam a iskru.

V centre mesta sa tak stretol pekný počet úžasných a akčných žien, ktoré priložili ruku k dielu. Zapojila sa moderátorka eventov Akčných žien Martina Beňová, zakladateľka projektu Akčné ženy Martina Gáborová, šikovné make-up artistky z AVON Slovensko či hairstylistka zo salónu G-Bar, ktorá sa starala o účesy.

Koučka Zuzana Palková viedla s prítomnými dámami rozhovory a dávala im návod na to, ako pozitívne pristupovať k vlastnej prezentácii. Zároveň vďaka nej mali možnosť spoznať svoj talent a naživo networkovať v kruhu rovnako biznisovo nasmerovaných žien. Fashion stylistka Alexandra radila dámam pri výbere šiat a doplnkov, rovnako boli k dispozícii náhrdelníky z jej e-shopu Šperky Alexandra.

hrncek, akcne zeny, polin
Foto: Patrícia Macová – Hrnček od Polin

O catering, chutné jednohubky, sa postarala firma ROXY catering a dámy mali k dispozícii aj nápoje Divas drink. Ako bonus priniesla jedna z dám, ktoré sa fotografovali, každej účastníčke ručne maľovaný hrnček s nápisom Som akčná žena. Paulína, alias Polin tým dokázala, že je pravá akčná žena. Veríme, že týmto milým darčekom potešila každú dámu na evente :)

Fotografie z eventu môžete nájsť tu. Neváhajte preto a pozrite sa, aká bola atmosféra počas príprav aj samotného profesionálneho fotenia, alebo si prehrajte video. Podobné podujatie budú akčné ženy už čoskoro organizovať aj v Košiciach, a potom do tretice opäť v Bratislave. Máme sa teda na čo tešiť.

žiadne príspevky na zobrazenie