Zdieľať spoločnú vášeň pre šport. Nová lokálna kampaň Mastercard vznikla na Slovensku

0
Zdieľať spoločnú vášeň pre šport. Nová lokálna kampaň Mastercard vznikla na Slovensku

25.11.2021 (Webnoviny.sk) – Spoločnosť Mastercard štartuje svoju novú kampaň zameranú predovšetkým na široký rad lokálnych športových benefitov. Na ne majú nárok držitelia všetkých kariet Mastercard a to svoje si z nich vyberie každý športovec alebo fanúšik. Kampaň vznikla na Slovensku a v budúcnosti bude použitá na viacerých trhoch, kde Mastercard pôsobí. Tvoria ju štyri vizuály a dva tridsaťsekundové spoty ukazujúce šport v rôznych podobách.

Aktuálne spoty jednej z top svetových značiek vznikli na Slovensku. Na tvorbe sa podieľala bratislavská agentúra Mayer McCann-Erickson a slovenskú produkciu zastrešila Eallin Nomad Slovakia. Režisérom oboch spotov bol Juraj Štepka a úlohy fotografa sa zhostil známy Šymon Kliman.

Teší nás, že v lokálnej produkcii vznikla ďalšia veľká kampaň Mastercard s medzinárodným presahom. Kampaň má za cieľ upozorniť predovšetkým na to, že s každou kartou Mastercard sa spájajú benefity a výhody, ktoré sú skutočne pre všetkých držiteľov našich kariet a sú im zároveň k dispozícii na každodennej báze,“ povedala Pavla Císařová, manažérka marketingu a komunikácie spoločnosti Mastercard pre Slovensko a Českú republiku.

Kreatívny koncept kampane sa dá zhrnúť slovom „Parťáci“. Každodenné športové aktivity, ktoré sú spojené s priateľmi alebo rodinou sú oveľa viac o spoločnom trávení času, než o samotnom športovom výkone. Kampaň je spojená so sloganom „Zdieľať spoločnú vášeň pre šport. Na nezaplatenie™.“ Kampaň už odštartovala na Slovensku i v Českej republike, začína v rámci online kanálov a postupne sa objaví aj v televíznych formátoch a OOH.

Všetky aktuálne športové výhody a benefity kariet Mastercard sú uvedené na stránke https://www.mojmastercard.sk/akcie/sport.html. Medzi ne patrí široký výber zliav na športové vybavenie u najrôznejších obchodníkov. Na stránkach získajú držitelia kariet Mastercard aj prístup na dvojmesačné vyskúšanie jednej z najsťahovanejších tréningových aplikácií Fitify či na trojmesačné vyskúšanie motivačnej aplikácie Headspace. S kartou Mastercard je možné získať 20%-nú zľavu na oblečenie Under Armour či na štartovné práve otvorenej sezóny trailových závodov Behaj lesmi 2022. K dispozícii je aj množstvo zliav na smarthodinky, švajčiarske hodinky, vybrané produkty Xiaomi a oveľa viac.

Informačný servis

Viac k témam: Benefity, PR, Šport
Zdroj: Webnoviny.sk – Zdieľať spoločnú vášeň pre šport. Nová lokálna kampaň Mastercard vznikla na Slovensku © SITA Všetky práva vyhradené.

žiadne príspevky na zobrazenie