Huawei predstavuje novú generáciu špičkových produktov: najľahší skladací smartfón Mate Xs 2, nové notebooky MateBook D 16 a 16s a mnoho ďalšieho

0
Huawei predstavuje novú generáciu špičkových produktov: najľahší skladací smartfón Mate Xs 2, nové notebooky MateBook D 16 a 16s a mnoho  ďalšieho

Spoločnosť Huawei dnes predstavila na medzinárodnom podujatí v tureckom Istanbule množstvo nových špičkových produktov. K čerstvým novinkám sa zaradil skladací smartfón Mate Xs 2 v novej generácii, nové notebooky zo série MateBook – D 16 a 16s, prvý tablet MatePad Paper s e-ink obrazovkou, nové prírastky do rodiny smartfónov nova – nova Y70 a nova Y90, ale aj najnovšia generácia vlajkových slúchadiel, FreeBuds Pro 2.

“V Huawei sme odhodlaní neustále inovovať a prinášať digitálny svet každému človeku, rodine a organizácii. Z tohto dôvodu rozsiahlo investujeme do výskumu, vývoja a marketingu pre rôzne kategórie produktov. Chceme spotrebiteľom poskytovať revolučné inovácie a neustále napredovať v rozvoji technológií,” povedal Derek Yu, prezident produktovej divízie Huawei pre strednú a východnú Európu, severské štáty a Kanadu.

Huawei Mate Xs 2: Najľahší a najtenší skladací smartfón od Huawei

Predstavenie Huawei Mate Xs 2, úplne nového vlajkového skladacieho smartfónu Huawei s vonkajším skladacím dizajnom a ultraľahkým, ultratenkým telom, predstavuje míľnik v histórii značky Huawei. Od predstavenia tohto modelu totiž spoločnosť vlastní najkompletnejšie portfólio skladacích smartfónov, vrátane modelov s vnútorným a vonkajším displejom. Po rozložení sa obrazovka Mate Xs 2 roloží na plnú veľkosť, čo používateľom prináša pohlcujúci zážitok zo skladania, ktorý je ideálny na prácu aj na zábavu.

Smartfón je vybavený aj ďalšími vlajkovými funkciami, ako je napríklad 50 MP True-Chroma fotoaparát, ktorý podporuje Huawei XD Optics, čím opäť posúva mobilnú fotografiu na nový level. Nové zariadenie tiež eliminuje obavy z nespoľahlivej batérie v skladacích smartfónoch, a môže sa pochváliť batériou s kapacitou 4 600 mAh a 66W HuaweiSuperCharge pre ultra rýchle nabíjanie aj na cestách.

Huawei nova Y70 & nova Y90: Superbatéria, supernabíjanie a superobrazovka

Huawei na podujatí predstavil aj nové smartfóny zo strednej cenovej kategórie – nova Y70 a nova Y90. nova Y70 prekvapí používateľov výkonnou 6000 mAh batériou, ktorá vyžaduje nabíjanie iba dvakrát týždenne, zatiaľ čo nova Y90 sa nabije až na 53 % len za 30 minút, a to vďaka technológii 40 W SuperCharge. Obe zariadenia zaisťujú pohodlné používanie a pohlcujúce zážitky zo zábavy vďaka veľkým displejom, pričom nova Y90 disponuje 6,7″ Huawei Edgeless FullView displejom a ultra úzkym rámom.

Model nova Y70 zase ponúkne o niečo väčší, 6,75″ Huawei FullView Display. V kombinácii s výnimočnými fotografickými schopnosťami spoločnosti Huawei, štýlovým dizajnom a dostatočným úložným priestorom sú tieto modely ideálnymi smartfónmi pre každého, kto hľadá spoľahlivé zariadenie s bezkonkurenčnou cenou.

Matebook D 16 & 16s: Notebook tradičnej veľkosti do práce, do školy aj na zábavu

Tí, ktorí pracujú na diaľku, ale chýba im tradičná kancelária s veľkým monitorom, budú príjemne prekvapení najnovšími prírastkami do portfólia notebookov Huawei. Spoločnosť si všimla, že spotrebitelia potrebujú viac pracovného priestoru na svojich obrazovkách, v kombinácii s postpandemickou túžbou po väčšej flexibilite pri práci, a uviedla na trh nový produktový rad so 16-palcovým FullView displejom.

MateBooky D16 a 16s sú vybavené 16-palcovým obrovským displejom, ktorý ponúka dostatok priestoru na prácu a uľahčuje zvládanie mnohých úloh naraz.
Rad MateBook je poháňaný procesorom Intel® Core™ série H 12. generácie TDP s až 40 W, dvojkanálovou pamäťou RAM a vysokorýchlostným diskom SSD, ktorý bezchybne a efektívne zvláda multitasking a komplexné scenáre používania, vrátane analýzy údajov, kompilácie kódov, otvárania viacerých webových stránok, grafov, prezentácií, čo užívateľom umožňuje jednoduchšie prezeranie obsahu na väčšej zobrazovacej ploche bez toho, aby museli robiť kompromisy v iných aspektoch, ako je vysoký výkon.

Navyše, s modelmi D 16 a 16s Huawei ešte viac zefektívňuje bezproblémové zážitky naprieč zariadeniami vďaka správe súborov na viacerých zariadeniach a AI vyhľadávaniu, čím ďalej umožňujú bezproblémovú spoluprácu zariadení a jednoduchý prenos súborov medzi počítačom, smartfónom a tabletom, čím prekonáva všetky bariéry, ktoré sme doteraz v rámci zdieľania údajov medzi zariadeniami poznali. Používatelia môžu byť navyše produktívni aj na cestách, a to vďaka ľahkému kovovému telu s hmotnosťou podobnou tradičným 15,6-palcovým notebookom.

Huawei MatePad Paper: Prvý E-Ink tablet od Huawei, ideálny na čítanie kníh či poznámky

Okrem toho spoločnosť Huawei uviedla na trh svoj prvý e-ink tablet MatePad Paper, ktorý je ideálny pre každého, kto má rád kreatívnu prácu a oceňuje slobodu pracovať odkiaľkoľvek, pričom potrebuje spoľahlivé zariadenie vždy poruke. Tablet Huawei MatePad Paper bol navrhnutý tak, aby bol ľahko prenosný, a vďaka svojmu tenkému tvaru a malej hmotnosti len približne 360 ​​g, je perfektným kandidátom na rýchle poznámky, či čítanie.

Nový MatePad Paper je vybavený 10,3-palcovým displejom Huawei FullView, ktorý používateľom ponúka príjemný zážitok z čítania ich obľúbených kníh, či poznámok. Novinka je zároveň prvým e-ink tabletom na svete, ktorý získal certifikáciu TÜV Rheinland Paper Like Display. Jedinečná kombinácia obrazovky a pera pre revolučný kancelársky zážitok dokonale napodobňuje písanie na skutočný papier. Dokonca, keď sa jeho hrot stretne s obrazovkou tabletu pri písaní počuť príjemný „šuchot“. Aj vďaka tomu sa môžete naplno ponoriť do písania kedykoľvek a kdekoľvek.

FreeBuds Pro 2: Prvé Hi-Res bezdrôtové slúchadlá na svete s duálnym zvukovým systémom

Pokiaľ ide o audio scénu, spoločnosť Huawei uviedla na trh zariadenie, ktoré poteší všetkých fanúšikov krištáľovo čistej hudby a hlasu. Ide o novú generáciu vrcholného modelu z radu FreeBuds – konkrétne FreeBuds Pro 2. Slúchadlá vynikajú kvalitou zvuku dosiahnutou vďaka Dual Sound System, dvom integrovaným čipom digitálneho analógového prevodníka (DAC) a štvormagnetovému dynamickému meniču s pokročilou technológiou prechodu digitálnej frekvencie, ktorá umožňuje zariadeniu rozlišovať medzi vysokými a nízkymi frekvenciami, spolu s kodekom LDAC High-Resolution.

Huawei FreeBuds Pro 2 prinášajú najčistejšiu kvalitu zvuku vo svojej triede. Sú vybavené prvým systémom Triple MIC ANC, vďaka ktorému slúchadlá poskytnú až o 15 % viac možností zníženia hluku v porovnaní s predchádzajúcim modelom.

Navyše je v určitých prostrediach možné dosiahnuť maximálnu hĺbku redukcie hluku 47 dB. Huawei FreeBuds Pro 2 sú tiež vybavené tromi dynamickými algoritmami na optimalizáciu počúvania zvuku, ktoré dokážu v reálnom čase zistiť zmeny hlasitosti, rozdiely v štruktúre zvukovodu a zmeny stavu nosenia. Nové slúchadlá tiež podporujú bezproblémový Huawei AI zážitok vo všetkých scenároch (All-Scenario Seamless AI Life), za čo vďačia jednoduchej konektivite s akýmkoľvek operačným systémom smartfónu a skvelej použiteľnosti v akomkoľvek prostredí.

 Ceny a dostupnosť

Všetky zariadenia budú na Slovensku dostupné u maloobchodných predajcov. Niektoré zariadenia budú tiež dostupné u vybraných operátorov. Huawei nova Y70 (159 eur) a nova Y90 (cena bude upresnená neskôr), ako aj slúchadlá Huawei FreeBuds Pro 2 (199 eur) budú dostupné od 11. júla 2022.

Slúchadlá FreeBuds Pro 2 budú v predpredaji od 24. júna do 10. júna s darčekom v podobe fit náramku Huawei Band 7. Notebooky Matebook D16 a D16s, ako aj Huawei MatePad Paper či smartfón Huawei Mate XS2 bude dostupný na našom trhu neskôr. Informácie o dostupnosti a cene budú zverejnené neskôr.

žiadne príspevky na zobrazenie