Pozor! Sandále na vysokej platforme sú novým trendom

0
Pozor! Sandále na vysokej platforme sú novým trendom

Platformy sú toto leto späť. Ak nevlastníte pár sandálov na platforme, navrhujeme, aby ste aspoň do jedného okamžite investovali! Spolu s mnohými ďalšími trendmi, ktoré sa vrátili z rôznych období, sú sandále na platforme skvelou voľbou, ktorá sa hodí ku všetkému.

Romantická v letných šatách

Letné šaty sú klasickou voľbou do teplého počasia. Sú koketné, ženské a uvoľnené. Aj keď si sandále na platforme určite môžete obuť v ktoromkoľvek ročnom období, sú skutočne ideálnou voľbou práve k letným šatám. Ľahké a voľné, letné šaty majú tendenciu byť ležérnejšie ako iné štýly šiat. Ak to počasie dovolí, môžete si ich obliecť na pláž, na grilovanie, na nákupy, na neskoré raňajky, na rande alebo kamkoľvek inde, kde sa toto leto ocitnete.

Ak si vyberiete napríklad espadrilky na vysokej platforme, spárujte ich s ľahkými ľanovými šatami. S párom neutrálnych sandálov v hnedej, sivobielej, bielej alebo v prirodzenom odtieni. K espadrilkovým sandálom si môžete obliecť šaty prakticky akejkoľvek farby alebo potlače. Okrem sandálov na platforme, ktoré budú lichotiť vašim nohám, k tomuto outfitu naozaj veľa nepotrebujete. Ak sa chystáte na brunch, vezmite si slamený klobúk so širokým okrajom, slnečné okuliare, džínsovú bundu a môžete vyraziť!

Sandále na platforme sa tiež dobre hodia k maxi šatám. Maxi šaty sú totiž šik a vždy vyzerajú dobre. Navyše sa dajú nosiť vo dne aj v noci, a v podstate v každom ročnom období. Dlhé splývavé šaty sú ležérne aj efektné. Môžete si ich obliecť na svadbu, na grilovanie, na nákupy alebo na pláž.

Pri dlhých sukniach si tiež môžete časť sukne zaviazať na uzol, aby ste ukázali vaše podrážky na platforme. Podobne ako klasické šaty, tento jednoduchý komplet bude s vysokými sandálmi vždy dobre fungovať, a nič viac nepotrebujete. Milujeme napríklad aj šaty po členky vo výrazných alebo tlmených farbách, vrátane olivovo zelenej, ružovej, čiernej, červenej a kráľovskej modrej. Ak chcete niečo kratšie, skvelou voľbou je aj midi sukňa. Nezabudnite na výrazné náušnice, veľké slnečné okuliare, štýlovú kabelku, a v prípade potreby ľahkú bundu.

unsplash.com

Vďaka šortkám nohy až do neba

Ak chcete nosiť šortky so sandálmi na podpätku, platformy sú určite správna cesta. Či už uprednostňujete džínsové šortky, krátke nohavice, chino šortky, ľanové šortky s potlačou alebo skladané šortky s vysokým pásom, masívne sandále na platforme posunú váš outfit na vyššiu úroveň a vaše nohy predĺžia až do neba. Nie ste si istá, aké šortky si obliecť? Vyskúšajte napríklad biele džínsové šortky alebo ľan s potlačou, ktoré sú momentálne trendy, a zároveň sú veľmi vkusné.

S bielymi šortkami skombinujte čierny alebo hnedý top – buď zastrčený za pás, alebo voľný. Obujte si k nim telové alebo čierne sandále na platforme. Čierna a biela sú vo svete módy nadčasovou a nápadnou farebnou kombináciou. K ľanovým šortkám s potlačou si zase oblečte čierny, biely alebo béžový top, prípadne odtieň, ktorý zodpovedá farbe potlače. Podobne aj vaše sandále by mali byť neutrálnej farby, no nemusia nevyhnutne ladiť s vašim topom. Na dokončenie tohto outfitu použite opasok, cross body kabelku a náhrdelník s príveskom. Ak plánujete byť vonku na slnku, klobúčik alebo fedora so širokým okrajom sú skvelou voľbou.

Pokiaľ premýšľate nad tým, kde zohnať štýlové doplnky ale módne sandále, stačí sa len pozrieť okolo seba. V dnešnej záplave obrovského množstva trendových kúskov v kamenných obchodoch aj na internete si vyberie skutočne každá dáma. Vyskúšajte napríklad CCC, kde nájdete sandále a doplnky od svetových značiek a overených distribútorov s kúskami pre každý rozpočet.

žiadne príspevky na zobrazenie