Súťaž o 3 knihy Marketing v praxi od Levosphere

0
Súťaž o 3 knihy Marketing v praxi od Levosphere

Na Facebooku Akčných žien momentálne môžete súťažiť o knihu Marketing v praxi, ktorá je aktuálne v predpredaji.

Inšpirujte sa názormi, myšlienkami a skúsenosťami odborníkov z marketingovej praxe. Kniha Marketing v praxi vám prináša rozhovory s vybranými hosťami z podcastu Levosphere – Marketing v praxi, ktoré sú obohatené o osobné vstupy autoriek.

Táto kniha zhmotňuje hodnotné informácie zo slovenského marketingu. Je bohatou studnicou poznatkov z marketingovej praxe a tiež profesionálnym sprievodcom marketingových pojmov, významov a príkladov. 

Združuje v sebe 26 inšpiratívnych rozhovorov s vybranými hosťami najsilnejšieho marketingového vzdelávacieho podcastu na Slovensku, Levosphere – Marketing v praxi. Prostredníctvom ich skúseností, názorov a úvah vám postupne priblížia celé marketingové spektrum z perspektívy, z akej ste sa na slovenský marketing zrejme ešte nepozreli.

Písali ju spôsobom, aby sa dobre čítala a rozhovory z podcastov nie sú iba ich doslovnými prepismi. Jednotlivé kapitoly sa venujú sa piatim okruhom v marketingu – stratégia, značka, komunikácia, obchod a marketing a pridali sme aj príbehy lokálnych značiek. Autorky sa v nej snažili zachytiť všetko, aby ste sa ku ktorejkoľvek kapitole alebo odborníkovi mohli kedykoľvek vrátiť. 

Prečítajte si aj rozhovor s autorkami knihy, Ankou Sabolovou a Naďou Kacera

SÚŤAŽ o 3 knihy Marketing v praxi od Levosphere – Business Marketing Strategy

Inšpirujte sa názormi, myšlienkami a skúsenosťami odborníkov z marketingovej praxe.
⏩ napíšte meno kamarátky, ktorej by ste tiež dopriali výhru,
⏩ lajknite príspevok,
⏩ share je vítaný ?
Tri z vás žrebujeme 24. septembra 2021 o 22:00.

Podmienky súťaže na Facebooku

Súťaže sa môže zúčastniť každý, okrem organizátora tejto súťaže vrátane jeho blízkych osôb podľa § 116 Občianskeho zákonníka.
Výhra bude odoslaná do 10 pracovných dní po zaslaní kontaktných údajov.
Súťažiaci svojou účasťou súhlasí s tým, že spoločnosť Facebook voči nemu nemá žiadne záväzky. Facebook sa na súťaži nijako nepodieľa, nesponzoruje ju, neschválil ju, neadministruje ju a ani s ňou nie je akokoľvek spojený.

žiadne príspevky na zobrazenie