Vylepšené hovädzie burgre McDonald’s prinášajú nový zážitok z chuti

0

Ikonické burgre spoločnosti McDonald’s už dlhé roky  rozmaznávajú chuťové bunky Slovákov. Sú pre nás synonymom skvelej chuti a kvality, na ktorú sa dá jednoducho spoľahnúť za každých okolností. McDonald’s aj napriek tejto stabilnej líderskej pozícii v gastre nepoľavuje.  Od začiatku tohto roka sa zameral na vylepšené procesy v príprave hovädzích burgerov, vďaka ktorým sú teraz ešte chutnejšie, šťavnatejšie a neodolateľnejšie. Neviete si to predstaviť? Zapojte všetky zmysly a presvedčte sa v ktorejkoľvek reštaurácii McDonald’s na Slovensku!

Čo najviac chutí Slovákom?

Asi nikoho z nás neprekvapí, že najobľúbenejším burgrom Slovákov je práve Cheeseburger. Druhé miesto si, zatiaľ, stabilné drží šťavnatá legenda s typickou omáčkou, Big Mac. Tieto hovädzie klasiky, ktoré nikdy neomrzia a zaženú hlad na míle ďaleko, nalákajú do reštaurácií McDonald’s na Slovensku milióny zákazníkov ročne. „Sme radi, že máme okolo seba stále množstvo lojálnych zákazníkov, ktorí pravidelne navštevujú naše prevádzky a oceňujú chute našich burgerov. Je to však aj veľký záväzok. V našej mekáčovskej DNA sa snažíme  dlhodobo inovovať nielen služby, ale aj produkty, aby sme tak stále vylepšovali zákaznícku skúsenosť. A aj vďaka tomu si zákazníci môžu dnes objednať ešte chutnejšie a šťavnatejšie burgre, ktoré pre nich pripravujeme,” hovorí Lucia Poláčeková, PR manažérka McDonald’s Slovakia.

Staré známe, ale vylepšené chute

Spoločnosť McDonald’s nás zvykne prekvapiť rôznymi limitovanými ponukami, ktoré prinášajú do života zákazníkov možnosť spoznávať nové chute. Tentokrát sa však zamerala na „staré známe legendy“, ktoré vyladila do pochúťok, ktorým sa naozaj ťažko odoláva. Zmeny možno nie sú úplne viditeľné na prvý pohľad, ale chuťovo sprostredkujú úplne nový zážitok.

McDonald’s zaviedol napríklad nové štandardy pri grilovaní mäsa. Jedná sa o zmenu najmä v nastavení grilu, ktorej výsledkom je šťavnato opečené mäso. Nový je aj štýl grilovania a príprava mäsa, priamo prispôsobená konkrétnemu typu burgeru.

Prečítajte si aj: V roku 2021 McDonald’s posilňoval predajné kanály, otváral nové reštaurácie a pomáhal

Nadýchaná žemľa a jemná cibuľka

Zmeny môžu zákazníci tiež pocítiť prostredníctvom nadýchanejšej žemle, ale aj cibuľa zohráva pri príprave svoju novú a dôležitú rolu. Opeká sa s mäsom priamo na grile, vďaka čomu dochádza k zjemneniu jej chuti a zvýrazneniu vône, ktoré ešte viac podčiarkuje chuť mäsa a aj celkový profil burgera. Nové postupy sa týkajú aj prípravy syra, ktorý sa lepšie roztaví, zachová si viac vône aj chuti a burger neochladí.

Nové postupy ovplyvnili prípravu každého jedného hovädzieho burgeru, avšak vždy iným spôsobom. Prichádzajú v nadväznosti na prechod prevádzok McDonald’s na typ reštaurácií novej generácie, ktoré začal McDonald’s Slovakia budovať v roku 2019. Ide o najzásadnejšiu procesnú novinku vo viac ako 26-ročnej histórii McDonald’s na Slovensku.

O spoločnosti McDonald’s Slovensko

Spoločnosť McDonald’s pôsobí na slovenskom trhu od roku 1995. Prvá reštaurácia bola otvorená v októbri v Banskej Bystrici. V novembri roku 2003 vznikla na Slovensku charitatívna organizácia Ronald McDonald House Charities. Na Slovensku McDonald’s prevádzkuje 38 reštaurácií, z ktorých je 17 v Bratislave a ostatné sa nachádzajú v Banskej Bystrici, Košiciach, Liptovskom Mikuláši, Martine, Nitre, Nových Zámkoch, Prešove, Prievidzi, Trenčíne, Trnave, Zvolene, Žiline a na diaľničnom úseku R1 exit Beladice, v Poprade a v Nových Zámkoch. Súčasťou väčšiny reštaurácií je obľúbený koncept McCafé, ktorý sa predstavil v roku 2009. V minulom roku začal McDonald’s na Slovensku postupne meniť a modernizovať prevádzky na reštaurácie novej generácie. V celonárodnej ankete Najzamestnávateľ za rok 2021 sa spoločnosť McDonald‘s Slovensko umiestnila na 2. mieste v kategórii Cestovný ruch, gastro, hotelierstvo, a v rokoch 2018, 2019 a 2020 obhájila svoje víťazstvá. Od začiatku roka 2020 McDonald’s ponúka doručenie jedál až ku dverám zákazníkov prostredníctvom služby McDelivery.

žiadne príspevky na zobrazenie