Cukráreň so zárukou bezlepkovej bezpečnosti. Ľudia sú ochotní cestovať desiatky, ba aj
stovky kilometrov, aby si vychutnali delikátny zákusok napriek svojim diétnym obmedzeniam alebo naučili zdravo piecť?. Zlaté ruky Petry Illeovej a jej tímu dokážu vyrobiť nielen chutné, ale aj vizuálne nádherné zákusky, koláče či torty. Ak ich raz ochutnáte, budete ich chcieť znova a znova. Čo všetko však obnáša proces otvorenia vlastnej cukrárskej výroby?
V rozhovore Petra Illeová prezradila:
- skúsenosti z praxe na riečnych lodiach,
- o náročnosti nájsť vhodných ľudí do tímu,
- prečo je zodpovedná príprava veľmi dôležitá pri podnikaní.
Celý rozhovor nájdete na webstránke Programu pre začínajúcich podnikateľov a podnikateliek www.zacinamepodnikat.sk: