Ideme na Maltu: Čo nás tam čaká?

0
Ideme na Maltu: Čo nás tam čaká?
Akčné ženy na Malte

Slnečné dni sú na nezaplatenie a na Malte je ich zaručene dosť. Počas celého roka je na ostrove príjemné počasie a nuda zaručene nehrozí. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo sa s vami chceme vydať práve na sem a vytvoriť pobyt pre akčné ženy. 

Európske mesto kultúry

Viete o tom, že v tomto roku je hlavné mesto Valleta zároveň európskym mestom kultúry? Ostrov je veľmi živý a neustále sa organizujú rôzne festivaly, podujatia pre verejnosť či komunitné akcie. Ostrovčania sa na tento rok pripravovali špeciálne, keďže bolo ich hlavné mesto vyhlásené ako európske mesto kultúry.

https://www.instagram.com/p/Bhw2dzsDVUL/?taken-at=219990830

September je stále horúci, ale turistov je pomenej

Nemáme rady masové akcie a preplnené pláže. Turistov bude zrejme dosť, ale kompromisne sme vybrali dátum v polovici septembra: 16.9.-23.9.2018 na osem dní. Deti už možno budú v škole a tatino sa o ne týždeň postará alebo ich stále viete zobrať aj so sebou. Ak sú menšie, počas vašich aktivít sa o ne vieme postarať aj my. Camp na Malte organizujeme spoločne s Bestest a tí majú s menšími i väčšími deťmi veľkú prax.

Angličtina je úradným jazykom na celom ostrove

Angličtina je ozaj výhodou a ak by ste sa v nej chceli aj zlepšiť, v cene výletu je zarátaný aj týždenný kurz, ktorý bude prispôsobený vášmu levelu. Doobeda sa môžeme vzdelávať v medzinárodnej jazykovej škole a poobede zabávať a výletovať.

Každý deň joga a meditácia na pláži

Nemusíte byť profíčky, ani len začiatočníčky. Stačí mať chuť si zacvičiť a zrelaxovať sa na čerstvom morskom vzduchu, so zavretými očami, pri šume vĺn. Spojili sme sa so super trénerom a zároveň koučom, ktorý nám v minulom roku veľmi pomohol.

https://www.instagram.com/p/BaiePuWHzse/?taken-by=balazsheller

Kde budeme ubytované? 

Po zvážení mnohých možností sme vybrali tú najlepšiu – nové apartmány, ktoré sú zároveň v blízkosti pešej dostupnosti školy a sú rezervované len pre nás. Rezervované máme dvojlôžkové izby v apartmáne Astolat.

Kto sa na vás teší? 

Za akčné ženy ideme s vami na výlet dve Martiny…

https://www.instagram.com/p/BjYD7iQA80V/?taken-by=akcnezeny.sk

… a vždy veselá Kika s jej agentúrou Bestest. Okrem angličtiny sa budeme veľa rozprávať aj o podnikaní a sebarealizácii. Pripravujeme aj workshop a ďalšie prekvapenia pre každú účastníčku campu.

https://www.instagram.com/p/BfxIdRJFBKq/?taken-by=bestest015

Odkiaľ odlietame?

Miesto odletu je Bratislava alebo Viedeň. Letenky si viete zabezpečiť vo vlastnej réžii alebo vám ich bookneme my.

Čo pobyt celkovo zahŕňa? 

  • ubytovanie v apartmáne;
  • spiatočný letiskový transfer na Malte;
  • joga: 6 tréningov a meditácie;
  • všeobecná angličtina: 20hod/týždeň;
  • školský registračný poplatok;
  • vstup do e-learningu;
  • certifikát po ukončení štúdia;
  • uvítacia párty;
  • školský výlet do Valletty;
  • sprievodca zo Slovenska;
  • Akčné Ženy workshop;
  • ECO TAX;
  • vybavenie letenky (odlet: Bratislava alebo Viedeň)
  • pobyt prebieha: 16.09-23.09.2018

Cena pobytu
574€ s kurzom
487€ bez kurzu
Cena nezahŕňa letenky.

Ako si camp zarezervovať?

V prípade, že sa rozhodnete pre CAMP vhodný pre všetky Akčné Ženy, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom mailu, telefónu alebo cez kontaktný formulár. Rezervácia prebehne po zakúpení spiatočnej letenky na Maltu. Tú si môžete zakúpiť prostredníctvom nás alebo individuálne. Samotný pobyt v celkovej čiastke je potrebné uhradiť najnesôr do 25.07.2018.  Hlásiť sa treba čo najskor, lebo ceny letov stúpajú. Hláste sa priamo prostredníctvom emailu: bestest@bestest.sk 

Tešíme sa na Vašu účasť!

https://www.facebook.com/akcnezeny/photos/gm.202197913710700/919251474902220/?type=3&theater

žiadne príspevky na zobrazenie