Ktorý typ šperku ťa vystihuje? Slovenská značka Metaformi ťa inšpiruje prírodou

0
Ktorý typ šperku ťa vystihuje? Slovenská značka Metaformi ťa inšpiruje prírodou
slovenská značka metaformi

Šperk je doplnkom, ktorý krášli, no i charakterizuje jeho nositeľku. Vystihuje však i samotného tvorcu – krása každého originálu prezrádza mnoho o jeho invencii, talente či úsilí, ktoré doň treba vložiť. Tieto vlastnosti charakterizujú značku slovenských originálnych šperkov Metaformi.

Ako vznikla značka Metaformi a kto za ňou stojí?

Metaformi vznikla z nadšenia pre krásne veci a krásne materiály jej zakladateľky a autorky šperkov – Tatiany Lesajovej. Prvý šperk z nezameniteľného materiálu, mramoru, vznikol v roku 2016. K mramoru odvtedy pribudli nové nerasty – polodrahokamy, ktoré prinášajú do kolekcií viac farieb i možností stvárnenia. Metaformi však stále charakterizuje minimalizmus – šperky sú formálne jednoduché, no neprehliadnuteľné. Na ich plochách sa objavujú rozmanité štruktúry prírodného materiálu, ktoré povýšia každý jeden na originál.

Tatiana pripravuje novú letnú kolekciu plnú sýtych farieb polodrahokamov

Autorka doteraz vytvorila deväť jedinečných kolekcií – 2016, Serpentine, Vespertine, Essential, Loop, Adamantine, Guity Pleasures, Split a Lima Collection. V najbližších dňoch vyjde nová kolekcia s názvom Reloop collection. Prezradiť môžeme len to, že ide o letnú kolekciu plnú sýtych farieb polodrahokamov. Tak si ju nenechajte ujsť a sledujte Metaformi na sociálnych sieťach – instagram.com/metaformi,  facebook.com/metaformi a webstránku www.metaformi.sk.

Inšpirujte sa aj ďalšími akčnými ženami, ktoré nosia značku Metaformi

Poznáte Lindu Novotnú? Linda je úspešná modelka, známa aj z českého či portugalského Vouge. Sama má cit pre krásu a oceňuje jednoduchosť.

https://www.instagram.com/p/CQ6RJvcLeij/

Bea – stylistka, milovníčka a majiteľka obchodu s VINTAGE módou odpovedala na otázku – Aký typ šperku ju najviac vystihuje. Je rada, keď šperk podčiarkne jej outfit a preferuje pánsku módu a s ňou aj jednoduchší, maskulinejší typ šperku. Čo poviete, že jej to pristane?

Prečítajte si aj: Personalizácia sa stáva kľúčovým faktorom v módnom biznise

https://www.instagram.com/p/COagic5LobS/

Aký má vzťah k šperkom influencerka @beth.sal? Preferuje striebro či zlato? Kliknite si nižšie na post a dozviete sa viac. Jej autentickosť sa odráža aj v jej aktuálnych doplnkoch.

https://www.instagram.com/p/CNHjFzHrqwz/

Ak obľubujete šperky, viete si z množstva kolekcií vybrať ten svoj. V Metaformi nájdete aj jednoduchšie kúsky s jedným príveskom pre minimalistky, ale aj výraznejšie skvosty pre dámy, ktoré radi vzbudzuju pozornosť alebo hľadajú nápadnejší doplnok k jednoduchým šatám.

žiadne príspevky na zobrazenie