Zvýšte svoje sebavedomie a zlepšite svoj vzťah

0
Zvýšte svoje sebavedomie a zlepšite svoj vzťah

Naše sebavedomie je niečo, čo na nás vidí naše okolie cez správanie, komunikáciu a gestá. Je prirodzené, že to čo vyžarujeme do veľkej miery ovplyvňuje aj mienku o nás. Sebavedomie a vzťahy do seba zapadajú ako puzzle.

Je pravdepodobné, že to, ako vnímame sami seba, ovplyvňuje aj fakt, ako sa na nás pozerá náš partner. Webinár zameraný na tému sebavedomia a vzťahov odhalí ako vybudovať silné vzťahy aj vďaka sebavedomiu. Michala Koniarová prezradí všetko, čo by ste o tejto problematike mali vedieť. Neváhajte a pridajte sa k nám.

Pre koho je webinár určený?

Pre všetky silné, akčné a schopné ženy, šéfky, manažérky, maminy, manželky, sestry, ktoré nie a nie pocítiť úľavu a úprimný vnútorný pocit “som dosť dobrá”. Budeme diskutovať o témach ako seba – vedomie a seba – láska, bez ktorej sa žiadny harmonický partnerský vzťah nezaobíde. O našich trinástych komnatách a kostlivcoch v duši. Lebo najbolestivejšia neopätovaná láska je sebaláska.

Kde a kedy sa webinár uskutoční?

4.3.2021 od 18:00, v pohodlí vašej obývačky

Vstupenky zakúpite na:

https://eshop.akcnezeny.sk/produkt/sebavedomie-a-vztahy/

Počas 90 minút sa dozviete aj to, že …

  • vedieť, nie je to isté čo cítiť
  • sebavedomie je ako „lasagne“
  • sebavedomie si nevytvárame samé v izolácii od prostredia a jeho hodnôt
  • sebavedomie nie je nejaký ON/OFF spínač, ale sval a dá sa trénovať
  • zdravé sebavedomie je to najlepšie afrodiziakum

Kto je spíkerkou večera?

Michala Koniarová sa v profesnom živote venovala riadeniu ľudských zdrojov, neskôr prešla k PR a marketingu a zatiaľ posledným posunom v jej živote je poslanie vzťahového poradcu.

Je mamou troch detí a má za sebou dlhoročný vzťah ukončený rozvodom manželstva. Túto svoju osobnú skúsenosť pretavila do záujmu o psychológiu a partnerské vzťahy a roky 2018 – 2020 strávila rozvojom a intenzívnym vzdelávaním sa v tejto oblasti.

Prečítajte si aj rozhovor s Michalou o vzťahoch a koučovaní

Je členkou Medzinárodnej asociácie profesionálnych vzťahových koučov (IAPO International Association of Professional Relationship Coaches) a držiteľkou certifikátu Relationship Coach Certificate.

Počas koronakrízy v roku 2020 založila ženskú komunitu a poradňu http://www.moreamore.sk, aby tak okrem individuálneho poradenstva získala priestor aj na publikovanie vlastného autorského obsahu. V decembri 2020 vydala svoju prvú knihu venovanú ženám a vzťahom s názvom Láska je polievka a ja som vidlička (dostupné v sieti Martinus a Panta Rhei) a momentálne pracuje na druhej.

žiadne príspevky na zobrazenie