Cestovanie nie je trend, je to životný štýl

0
Cestovanie nie je trend, je to životný štýl
Košické letisko, cestovanie, lagúna, more, cestovanie k moru, cestovanie za teplom

Cestovanie a spoznávanie nových miest je v súčasnosti stále atraktívnejšie. A práve vďaka leteckej doprave, leteckým spoločnostiam a letiskám sú naše cestovateľské ciele a sny reálnejšie. Nádherné pláže či lagúny, očarujúca príroda hôr, impozantné mestá alebo dychberúca kultúra. Teraz môžete cestovať a užívať si dokonalú dovolenku alebo vykročiť vpred novému dobrodružstvu.

Či už uprednostňujete luxusné dovolenky s all inclusive servisom a letom v business triede, alebo vám stačí na preskúmanie sveta len batoh, strecha nad hlavou a lacné letenky, ktoré vás dopravia do vašej vysnívanej destinácie, čítajte ďalej.

Letisko Košice zažíva posledné dva roky svoje najúspešnejšie obdobie. V súčasnosti zavedenie nových liniek a príchod nových leteckých spoločností sprístupnilo pre širokú verejnosť 9 priamych destinácií a viac ako 500 destinácii s jedným prestupom. Čo znamená, že svet je opäť dostupnejší a teraz už aj z východného Slovenska. Svetové aerolinky, priame linky či možnosti prestupu otvárajú nové možnosti pri vašich cestách do sveta. Láka vás vzdialené Thajsko, Čína, Vietnam, Japonsko, Indonézia, Malajzia alebo Srí Lanka či iný exotický ostrov? Je vaším snom Amerika a jej nekončené možnosti? S letiskom Košice už ani tieto ďaleké, niekedy nedostupné krajiny nie sú nereálne. Presvedčiť sa o tom môžete sami. Ale najskôr je potrebné vybrať si svoj cieľ cesty. Je veľa portálov, ktoré ponúkajú akciové letenky a dovolenky, ale ani jeden sa nezameriava na letisko Košice, a teda letenky a dovolenky s odletom z Košíc. Preto je najlepšou voľbou web stránka: www.zkosicdosveta .

https://www.instagram.com/p/Bc-APU8lY5x/?taken-by=zkosicdosveta

Momentálne z košického letiska lieta päť dopravcov do celkovo deviatich destinácií: Bratislava, Praha (Czech Airlines), Kolín nad Rýnom, Tel Aviv, Doncaster/Sheffield, Londýn – Luton (Wizz Air), Viedeň (Austrian Airlines), Istanbul (Turkish Airlines) a Varšava (LOT Polish Airlines).

https://www.instagram.com/p/BTYcpxQFjmV/?taken-by=zkosicdosveta

Odvážte sa a vycestujte do sveta. Objavujte jeho skryté krásy, ktoré ste doteraz poznali len z fotografií. Svoje zážitky si teraz môžete uchovať aj vďaka novému cestovateľskému online denníku, do ktorého si môžete zaznamenávať každú zo svojich ciest. Denník LOKÁL CESTOVATEĽA je priestor aj pre tvoje zážitky. Jeden z cestovateľov, ktorý svoj cestovateľský denník naplní najlepšími zážitkami, ktoré oslovia najviac ľudí, získa titul – prvý LOKÁL CESTOVATEĽ. Stane sa tak tvárou letiska Košice, od ktorého získa sponzorstvo v hodnote 3000 € na letenky. Tak si užívajte svet a lietajte z Košíc aj vy!

https://www.instagram.com/p/BQhsmDFDpyi/?taken-by=zkosicdosveta

žiadne príspevky na zobrazenie