Prieskum ukazuje, že 79 percent ľudí by na tele svojho partnera zmenilo túto jednu vec

0
Prieskum ukazuje, že 79 percent ľudí by na tele svojho partnera zmenilo túto jednu vec

Nová štúdia tvrdí, že túto jednu „sťažnosť“ ešte zhoršila pandémia.

Každý má na svojho partnera nejaké požiadavky, či už vás irituje konkrétny outfit, ktorý nosí, alebo vám pripadá ich vzťah k poriadku v domácnosti nedostatočný. Nedávne údaje však ukazujú, že drvivá väčšina ľudí má na svojho partnera jednu výčitku súvisiacu so vzhľadom.

V skutočnosti 79 percent opýtaných jednotlivcov uviedlo, že keby mohli, zmenili by túto jednu vec na vzhľade svojej polovičky. Čítajte ďalej a zistite, akú sťažnosť mala na vzhľad svojho partnera veľká väčšina opýtaných.

89 percent ľudí uviedlo, že vzhľad ich partnera sa počas pandémie zmenil

Aj keď ste si možno obliekali svoje najkrajšie oblečenie a venovali ste zvýšenú pozornosť svojej starostlivosti o vzhľad počas prvých schôdzok s partnerom, ľudia sú o niečo pohodlnejší, keď sú v dlhšom vzťahu.

Bohužiaľ, podľa nedávneho prieskumu uskutočneného spoločnosťou Advanced Dermatology to nie je vždy dobré. Podľa výsledkov prieskumu, v ktorom bolo oslovených 1 436 obyvateľov USA vo vzťahoch trvajúcich rok alebo viac, až 89 percent uviedlo, že vzhľad ich partnera sa v priebehu pandémie zmenil. Spomedzi opýtaných 63 percent uviedlo, že vzhľad ich partnera sa zhoršil.

pixabay.com

79 percent uviedlo, že by si želalo, aby ich partner schudol

Väčšina opýtaných jednotlivcov mala jednu konkrétnu pripomienku k vzhľadu svojho partnera: ich hmotnosť. Spomedzi respondentov sa 79 percent vyjadrilo, že by si prialo, aby ich partner schudol. Nebolo to však len kilo či dve, čo chceli, aby ich polovička zhodila. Respondenti prieskumu uviedli, že ich partneri by mali schudnúť v priemere 22 kíl.

Ktoré atribúty krásy sú pre opačné pohlavie najpríťažlivejšie

69 percent malo problém s úpravou svojho partnera

Neboli to však len veľké zmeny, ako je chudnutie, ktoré si ľudia priali u svojho partnera. Spomedzi tých, ktorí sa zúčastnili prieskumu, 57 percent uviedlo, že ich partner menej priťahuje ako pred pandémiou a 55 percent priznalo, že sa cíti trápne za vzhľad svojho partnera.

Prečítajte si: Paulina Porizkova: Ženám sa od útleho veku hovorí, že vzhľad je ich najcennejšou súčasťou

V skutočnosti neuveriteľných 69 percent uviedlo, že by si želalo, aby sa ich partner upravoval inak. 41 percent uviedlo, že by si želalo, aby si partner zvolil iný účes, 28 uviedlo, že by si želalo, aby si partner nechal narásť viac ochlpenia na tvári a 27 uviedlo, že by si želalo, aby ich partner mal menej ochlpenia na hrudi alebo chrbte.

lavicka
pixabay.com

Väčšina ľudí sa neostýchala povedať to svojmu partnerovi

Aj keď sa môže zdať múdre šliapať na ľahkú váhu, pokiaľ ide o citlivé záležitosti, ako je váha vášho partnera alebo celkový vzhľad, tieto problémy boli pre opýtaných natoľko naliehavé, že si vyžadovali rozhovor.

52 percent opýtaných uviedlo, že o svojej nespokojnosti s výzorom partnera v skutočnosti povedali priamo svojmu manželovi, zatiaľ čo 48 percent uviedlo, že sa o tom jemne vyjadrili v snahe zmeniť správanie svojho partnera.

Zdroj: bestlifeonline.com, pixabay.com

žiadne príspevky na zobrazenie