Poznáme najprelomovejšie produkty proti vráskam. Už ste ich vyskúšali?

1
Poznáme najprelomovejšie produkty proti vráskam. Už ste ich vyskúšali?

My ženy sa chceme páčiť a cítiť sa sebavedomo, príťažlivo a atraktívne, a to bez ohľadu na vek. Našťastie, v dnešnej dobe máme už k dispozícii viaceré moderné receptúry produktov, ktoré nám zabezpečia jemnú, hladkú a vypnutú pleť aj v zrelšom veku. V rámci nášho Testovania dostalo 30 vybraných žien skvelú možnosť na vlastnej koži otestovať prvotriednu luxusnú kozmetiku proti vráska Wellmaxx Hyaluron5. Ako to dopadlo?

Spoločnosť Hyaluron.sk, založená dvoma sestrami – šikovnými Slovenkami, uviedla na trh prevratnú kozmetickú sadu Wellmaxx Hyaluron5, ktorá u nás zatiaľ nemá konkurenciu. Kombinácia 5 rôznych hyalurónových kyselín s dlhým a krátkym reťazcom v nových produktoch Wellmaxx Hyaluron5 tak môže priniesť ich pozitívny účinok až v 5 rôznych hĺbkach pokožky s  enormným zlepšením, ktoré ponúka potenciál najlepších výsledkov proti vráskam. Kyseliny hyalurónové s dlhým reťazcom vytvárajú na povrchu pokožky zvlhčujúci a upokojujúci film. Kyseliny hyalurónové s krátkym reťazcom sú, naopak, uložené v hlbších vrstvách pokožky a majú dlhodobý protivráskový účinok.

Vyhladia vrásky, hydratujú pleť a zlepšia elasticitu

Ako sa vraví – lepšie raz skúsiť ako dvakrát počuť, a tak sme v rámci nášho Testovania vybrali 30 žien, ktoré zadarmo dostali sadu spomínaných produktov a počas celého mesiaca mali možnosť vyskúšať si ich. Napriek tomu, že naše testerky tvorila široká a pestrá vzorka žien, cieľ, s ktorým do testovania išli mali rovnaký – redukovanie vrások, vyhladenie línií pleti, hydratovanie suchej a mdlej pokožky a zlepšenie jej elasticity.

https://www.instagram.com/p/CPIvKD9HpE0/

Počas 4 týždňov ženy dodržiavali skincare rutinu pozostávajúcu zo 4 produktov značky Wellmaxx Hyaluron5 – Wellmaxx Hyaluron5 Collagen Booster sérum pre obnovu kolagénu, Wellmaxx Hyaluron5 pleťový fluid, Wellmaxx Hyaluron5 očný gél, Wellmaxx Hyaluron5 absolute rich absolútne hydratačný krém. Dané produkty používali 2x denne (ráno a večer). Ako rýchlo na sebe spozorovali prvé pozitívne zmeny?

Viditeľné zlepšenie a rýchly nástup účinku

Až 50% žien uvádza, že už po týždni pravidelného používania spomínaných produktov si všimli, že ich pleť je rozjasnenejšia, vypnutá a pružná. Najväčšie zmeny si všimli najmä v oblasti očí a nosa.

Po nanesení zostala pleť jemná a rozjasnená s príjemnou vôňou. Vôbec nebola podráždená a po pár dňoch bola pekne spevnená ,dokonca sa začali vyhadzovať jemné vrásky . (Zuzana)

Výrobky Wellmaxx Hyaluron5 ma veľmi potešili. Od prvého dňa mám pocit, že je moja pleť vláčnejšia a hydratovanejšia, popri tom sa mi zdá, že sa mi zjemnili vrásky okolo očí, čo je fantastické. Vrásky smiechu sú krásne, ale ryhy nie :) (Petra)

Pleť bola oveľa jemnejšia a vláčnejšia, mala som pocit sviežosti, to sa prejavilo už po dni používania. Vzhľad vypnutej pokožky sa dostavil asi po týždni používania. (Katarína)

Ako prvé som použila sérum a bola som naozaj prekvapená jeho silným účinkom, čelo som mala krásne vypnuté, akoby mi niekto ťahal kožu nahor. Fluid mal zasa krásnu jemnú vôňu a pokožku mi jemne zmatňoval, čo som naozaj ocenila, keďže mám zmiešanú pleť a občas sa mi leskne. Očný gél zasa zmiernil opuchy pod očami a vyhladil jemné vrásky. Jeho zloženie je ľahké, gélové, bez lepkavého pocitu po nanesení, čo u niektorých gélov na oči býva problém. No a s denným/nočným krémom som veľmi spokojná, výborne vsiakne do pokožky, pleť sa vôbec neleskne, nemala som po jeho nanesení lepkavý pocit. Rada ho používam a dokonca som prvýkrát začala používať aj nočný krém. (Lenka)

Krásne okamžite hydratujú pleť, ktorá je vypnutá, nesvrbí ma, aj drobné, mimické vrásočky miznú, badať okamžitý účinok a pleť vyzerá veľmi pekne, zrelaxovaná, vypnutá, zdravá. (Beáta)

Broskyňová vôňa, jemná textúra a rýchla vstrebateľnosť

Okrem toho, že ženy opakovane vyzdvihovali vyhladzovacie, regeneračné a hydratačné vlastnosti tohto radu, všetky ocenili príjemnú vôňu, konzistenciu, rýchlu vstrebateľnosť a spôsob nanášania produktov.

Skvelé používanie, pumpičkový systém mi mimoriadne vyhovuje. Textúra je hodvábna a príjemná, ľahko sa rozotiera. Odporúčam. (Petra)

Vyzdvihla by som príjemnú vôňu, konzistenciu, ľahkú aplikáciu – skvelý dizajn fľaštičky a aplikátor na stlačenie. (Katka)

Všetko bolo v poriadku, krémy sú veľmi výdatné s to aj v malom množstve, kozmetiku som si ihneď obľúbila, vyhovuje mi aplikačná forma, konzistencia kozmetických prípravkov aj ich nádherná vôňa. (Veronika)

Sú perfektné a veľmi dobre sa vpijú do pokožky, neostanem mastná ale skôr svieža a jemná pokožka z nej ostane. Vôňa krému tiež úžasná. (Gabika)

Pozitívne veľmi hodnotím aj aplikáciu – veľmi šikovné, efektívne, nemám rada klasiku, kde musím vrchnák dať preč….toto mi príde rýchle, šikovné….hygienické, praktické…super pocit po nanesení, normálne som sa tešila na pocit, keď si na seba nanesiem sérum, krém, očný gél…doteraz som flákala starostlivosť o seba, nejakú rutinu som mala na poslednom mieste a s týmito produktami som si to vyslovene užívala a dopriala dvakrát denne (čo je na mňa čo povedať). Pleť mám krásne vypnutú…mám pocit, akoby som skrásnela:D (Janka)

100% spokojnosť a hmatateľné zmeny

Obrovským potešením bolo zistenie, že 100% všetkých testujúcich si plánuje vybrané produkty opätovne kúpiť a rovnako ich odporúčajú aj svojim blízkym. Všetky opýtané vyjadrili absolútnu spokojnosť s celou sadou testovaných produktov a viaceré úprimne priznali, že absolútne nečakali výsledky, ktoré s danými výrobkami dosiahli. Ide o prvé testovanie, v ktorom nám vyšla 100% spokojnosť všetkých zúčastnených, z čoho sa veľmi tešíme. Medzi absolútnych favoritov ženy zaradili Collagen Booster sérumočný gél.

Viaceré ženy potvrdili, že si celé testovanie neskutočne užívali, že sa každý deň na dané produkty už tešili a že boli samy prekvapené, ako svedomito dodržiavali používanie produktov. U väčšiny žien získali testované produkty pevné miesto v ich skincare rutine a všetky opýtané potvrdzujú, že hoci vyskúšali už niekoľko produktov na báze kyseliny hyalurónovej, so žiadnymi nedosiahli taký efekt, aký im priniesol rad Wellmaxx Hyaluron5.

Všetkým dámam odporúčam Wellmaxx Hyaluron set, pokožka sa vám rozžiari, vypne a zjemní. Každý by sa mal o svoju pleť starať, najmä po 35-tke a toto je jednoduchý a efektívny spôsob, ako na to. (Alexandra)

Mne osobne kozmetika veľmi vyhovuje.Moja pleť bola po pár dňoch pevnejšia,rozjasnená a ustúpili jemné vrásky.Kozmetika má peknú vôňu,kvalitné zloženie,nieje mastná a rýchlo sa absorbuje do pokožky.Osobne som si už objednala ďalšie výrobky od tejto značky .Ďakujem,že som mohla spoznať túto radu kozmetiky.Určite všetkým odporúčam. (Zuzana)

Táto luxusná rada mi priniesla to, čo som potrebovala – refresh, vláčnosť, jemnosť, pleť je na dotyk krásna . Som veľmi spokojná a odporúčam všetkými desiatimi aj na citlivú pleť. (Katarína)

Pleť bola jemná a pružná

Všetky výrobky z daného radu by som odporučila každému, koho trápia začínajúce vrásky a chce si udržať sviežu, zdravo a mlado vyzerajúcu pleť. Po ich použití som sa cítila naozaj výnimočne, jemné vrásky sa vypli, pleť sa neleskla, bola jemná, pružná, vyzerala som ako po ošetrení v kozmetickom salóne. A vôňa je naozaj veľmi príjemná, vždy som vďaka nej mala lepšiu náladu. (Lenka)

S každým z produktov som maximálne spokojná, naozaj ide o nový rozmer kozmetiky s obsahom kyseliny hyalurónovej. Najviac som si obľúbila day&night rich cream s obsahom bambuckého masla, jojobového oleja, Aquaxyl hydrosystému a E vitamínu. Má úžasnú konzistenciu, vôňu a pleť vyzerá už po niekoľkých dňoch zdravšie, pružnejšie a hydratovane. Krém skutočne eliminuje prvé náznaky starnutia pleti a uvažujem nad doplnením celej rady wellmaxx, protivráskovej starostlivosti o pleť s obsahom 5 druhov kys. hyalurónovej. (Veronika)

Všetky štyri produkty spolu tvoria perfektný koncept starostlivosti o dehydratovanú pleť a prvé linky a vrásky. Pravidelným používaním je skutočne vidieť zlepšenie v stave pleti. Moja pleť bola v priebehu testovania opäť hydratovaná, pričom prvé účinky hydratácie som zbadala už po dvoch dňoch. Na začiatku testovania som mala na pleti suché miesta a nepríjemné začervenané fľaky. Suché, dehydratované miesta v priebehu testovania úplne zmizli, pleť získala zdravý a svieži nádych, jemné linky zmizli, pleť zostala vypnutá. Ako bonus oceňujem veľmi príjemnú, jemnú a nevtieravú vôňu. Wellmaxx Hyaluron5 odporúčam všetkým ženám, ktoré túžia po vypnutej, rozžiarenej a zdravej pokožke. (Lucia)

Pre vrásky aj zrelú pleť

Produktovú radu Wellmaxx hyaluron5 odporúčam každej žene so zrelou pleťou, s mimickými aj hlbšími vráskami, je to vhodné na pleť bez jasu, elasticity, dehydrovanú pokožku. S výsledkami som veľmi spokojná, produkty splnili moje očakávania, pleť pôsobí mladistvejšie, pevnejšie, celistvejšie, pružnejšie a vrásky sú zredukované, viditeľne menšie. Príjemná vôňa produktov je ako bonus. Skvelé testovanie, ďakujem a odporúčam ďalej. (Erika)

Produkty proti vráskam Wellmaxx Hyaluron5 určite odporúčam. Za mňa veľká spokojnosť…už po pár dňoch som mala pleť vyhladenú, vyrovnanú. Očné okolie sa upokojilo, dokonca očný gél pomáhal aj na kruhy pod očami….:). Každá žena si zaslúži hýčkanie a starostlivosť a s týmito produktami si to naozaj doslova užije. Nie sú to len slová, treba vyskúšať a efekt budete vidieť naozaj už po pár dňoch (ja som testovala 14 dní)…. (Kristína)

POZOR! Pre všetky naše čitateľky máme 10% zľavu na nákup na eshope www.hyaluron.sk Stačí, ak v objednávke zadáte kód: hyaluron.

Chcete sa o tejto výnimočnej značke dozvedieť viac? Prečítajte si ROZHOVOR so samotnými zakladateľkami.

Mohlo by vás zaujímať Účinný bojovník proti vráskam? Kolagénové fit tyčinky!

 

 

žiadne príspevky na zobrazenie

1 komentár